OFERTA CATERINGOWA
WIELKANOC 2024
Zamówienia przyjmujemy do 23.03.2024r. Minimalna ilość- 5 szt. danego rodzaju.
Odbiór zamówień 29.03. w godz.16-19 i 30.03. w godz.09-11.
ZUPY | |
Żurek z kiełbasą 900 ml | 28,00 zł |
Barszcz czerwony 900 ml | 20,00 zł |
Bouef Strogonof 900 ml | 32,00 zł |
WYROBY GARMAŻERYJNE 1porcja | |
Jajko w szynce w galarecie | 11,00 zł |
Schab z kremem chrzanowym w galarecie | 11,00 zł |
Galantyna drobiowa w galarecie | 11,00 zł |
Szynka ze szparagami w galarecie | 11,00 zł |
Galaretki drobiowe | 8,00 zł |
Roladki szpinakowe z łososiem | 10,00 zł |
Dorsz w zalewie octowej | 10,00 zł |
Tatar wołowy | 15,00 zł |
Paszteciki | 4,00 zł |
Pasztet z żurawiną 1 kg | 45,00 zł |
Bigos 900 ml | 40,00 zł |
Sałatka jarzynowa 1 kg | 40,00 zł |
Pierogi 10 szt. | |
z mięsem/ruskie/z kapustą i grzybami/ze szpinakiem i fetą | 24,00 zł |
DANIA GORĄCE |
|
Zrazy wołowe | 15,00 zł |
Karkówka w sosie porowo- pieczarkowym | 13,00 zł |
Kotlet de volaille z serem | 13,00 zł |
Koperty z pieczarkami | 13,00 zł |
Zawijaniec z brokułem i serem | 13,00 zł |
Polędwiczki w sosie kurkowym | 15,00 zł |
Udko faszerowane pieczarką | 13,00 zł |
Bar Kuchnia Edyty
Edyta Gołaś
ul. Słoneczna 1
87-103 Mała Nieszawka
tel. 510 624 238
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Godziny otwarcia
poniedziałek-piątek: 12.00-18.00
sobota: 12.00-16.00